Afbeelding
Marcel van der Steen

Aurora moves again!

Kunst & Cultuur

HEESCH – Na een lange tijd van afwezigheid, liet Fanfare Aurora afgelopen vrijdag weer van zich horen met een spetterend optreden door Heesch. 

Afgelopen vrijdag hield Aurora, met goedkeuring van de Gemeente Bernheze, een lopend concert door de verschillende straten én langs Heelwijk. Verschillende leden, jong en oud brachten meerdere marsen ten gehoren. Muziek verbindt en met deze actie hoopte de Fanfare, vreugde, plezier en hoop over te brengen aan de inwoners van Heesch. Het was dan ook fantastisch om te zien dat veel mensen vanaf hun balkon, oprit of slaapkamerraam, de tijd namen om naar deze muzikale tocht te luisteren. 

Dit optreden betekent tevens dat de vakantie periode is aangebroken. Vakantie na een bijzondere periode waarin muziek maken niet altijd vanzelfsprekend was. Als vereniging zijn wij trots op onze leden en hoe wij in de afgelopen periode tóch samen muziek hebben kunnen maken. 

Namens Aurora wensen wij iedereen een hele fijne en muzikale vakantie! We hopen jullie uiteraard volgend seizoen weer te kunnen ontmoeten. 

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding