Afbeelding
©Benjamin

De Nationale voorleesdagen van start bij De Benjamin

Kinderen & Jongeren

NISTELRODE - Afgelopen woensdag zijn de Nationale voorleesdagen van start gegaan. T/m 30 januari zal het prentenboek Coco kan het! hierin een grote rol gaan spelen. Bij De Benjamin op de dagopvang en onze nieuwe peuteropvang gaan we hier de komende tijd aandacht aan besteden!

Gezien de periode waarin we nu zitten, met de gedeeltelijke sluiting en het draaien van de noodgroepen nemen wij ouders, maar vooral al onze dagopvang en peuteropvang kinderen zo veel mogelijk ‘op afstand’ mee in deze leuke en leerzame weken!

Voor de ouders en de kinderen van De Benjamin hebben wij vele verschillende en onwijs leuke filmpjes en activiteiten geplaatst op het ouderportaal van onze website: www.debenjamin.com.
De komende tijd zullen wij hier dan ook met enige regelmaat leuke filmpjes plaatsen. Dus ouders: houdt het ouderportaal in de gaten!!

Het startschot van de Nationale voorleesdagen gaat altijd gepaard met een gezamenlijk voorleesontbijt. Ook dit jaar hebben wij, tijdens de noodopvang, dit leuke moment niet overgeslagen!
De gezellig gedekte tafel en de overheerlijke broodjes van van Mook maakte het ontbijt compleet. Al smullend hebben de kinderen aandachtig geluisterd naar het verhaal van Coco kan het!
Het viel letterlijk en figuurlijk in de smaak!

Nieuwsgierig geworden naar al onze activiteiten?
Check Facebook: Kinderopvang de Benjamin of check onze Instagram pagina: kinderopvangdebenjamin.