Afbeelding

D66: Vol verwachting klopt ons hart…

Gemeentenieuws

Nog maar een paar dagen vol geduld afwachten, en dan is het eindelijk weer Sinterklaas! Het blijft toch ieder jaar weer een verrassing of je ook daadwerkelijk in je schoentje krijgt wat je graag zou willen hebben. Was je wel braaf genoeg geweest om de dingen op je verlanglijstje ook echt te verdienen? En heeft de Sint nog wel genoeg geld in deze economisch zware tijden waarin alles zoveel duurder is geworden? Vol verwachting klopt ons hart...

Ook in gemeenteland is er een verlanglijstje. Daarop staan nieuwe dingen, maar ook dingen die er al een paar jaar op staan. Zou dit jaar dan eindelijk die grote wens in vervulling gaan?

Zoveel mensen, zoveel wensen. De één heeft maar een kleine wens, geen hele grote woning maar een tiny house is al voldoende. Hoewel de tiny houses al lang op de gemeentelijke verlanglijst staan, is er nog geen zicht op dat deze binnenkort in je schoen, of überhaupt ergens in onze gemeente verschijnen...

Wie uitkijkt naar de voltooiing van de langverwachte traverse door Heeswijk-Dinther, kan ook de komende negen maanden bij de schoorsteen zijn longen uit zijn lijf blijven zingen. Lieverkoekjes worden namelijk niet gebakken, en straatklinkers blijkbaar ook niet.

We hopen dat iedereen met Sinterklaas iets moois of onverwachts in zijn of haar schoen krijgt. Je kunt wel het hele jaar lief geweest zijn, maar garantie op inlossing van je lang verwachte wens is zeker geen vanzelfsprekendheid.

Reageren: secretariaatd66bernheze@gmail.com
Marko Konings, raadslid D66-Bernheze