Zorgeloos genieten met BBQenzo.nl
Zorgeloos genieten met BBQenzo.nl

Zorgeloos genieten met BBQenzo.nl

Bedrijfsnieuws

NISTELRODE - De feestdagen staan weer voor de deur, hèt moment om zorgeloos te genieten van een hapje en een drankje met familie of vrienden. En nu bekend is gemaakt dat we dit jaar kerst massaal thuis vieren met maximaal drie personen wil je er natuurlijk toch een gezellige en feestelijke tijd van maken.

Wil jij je geen zorgen maken om het kerstdiner, de boodschappen en de afwas? Dan ben je bij BBQenzo aan het juiste adres. Kies een van onze complete en verse pakketten. Met alles erop en eraan. Dat is zorgeloos genieten!

Wij wensen je alvast smaakvolle kerstdagen toe!

Nieuw! Kies een gewenste bezorgoptie afgestemd op jouw wensen. Standaard worden al onze pakketten geleverd inclusief porseleinen borden en bestek. Wil je liever een luxere uitbreiding en alles presenteren in Spaans aardewerk? Dat kan ook (tegen meerprijs). Liever geen servies? Of haal je de pakketten zelf op? Dan krijg je korting op je bestelling. Lekker geregeld!

In je winkelmand kun je de gewenste keuze kenbaar maken.

Speciaal voor de feestdagen hebben we aan ons assortiment een carpaccio en zalm carpaccio toegevoegd. Of maak je diner compleet met een heerlijk dessert. Chocolade mousse, pannacotta of stoofpeertjes met vanillemousse bijvoorbeeld. Klinkt dat niet heerlijk! Dat is pas zorgeloos genieten.

Meer info...klik hier

Genieten begint bij BBQenzo.nl

? Al vanaf € 55,- gratis thuisbezorgd
? Compleet is ook echt compleet
? Wij regelen alles, zelfs de afwas!
? Vóór 12 uur besteld, morgen in huis