Afbeelding

De Pas organiseert

Activiteit

HEESCH - De Pas Proeft…Deze zomer wordt er weer een hoop geproefd bij De Pas! Heerlijke verzorgde avonden met een hapje en een drankje, onder begeleiding van bevlogen fijnproevers. Leer en geniet van De Pas Proeft…..!

De Pas Proeft….. Cocktails op 27 mei
De Pas Proeft….. Zomerse Wijnen op 10 juni
De Pas Proeft….. Bier op 1 juli
De Pas Proeft….. Gin op 8 juli
De Pas Proeft….. Whisky op 14 oktober

Kaartjes voor alle proeverijen zijn verkrijgbaar via www.de-pas.nl/kaartverkoop.

Sunday Sessions
Komende zondag is er weer een Sunday Session. Dit keer met Ton Verkooijen.

Ton zingt de mooiste liedjes uit de jaren zestig/zeventig, met een bescheiden installatie, geschikt voor kleine feestjes, BBQ, tuin, recepties, presentaties, terras etc. Op zijn repertoire staan Boudewijn de Groot, Paul Simon, John Denver, country, ballads, mooi luister en meezingrepertoire. Entree is gratis, zien we jou zondag ook!?

Bikes en Burgers
Heerlijk toeren op Hemelvaartsdag! CC De Pas organiseert Bikes en Burgers, een leuke motorroute om te rijden en vervolgens af te sluiten met een burger en een drankje. Op 26 mei kun je vanaf 13:00 uur starten met een route (ca 150 – 200 km) door de mooie omgeving van Brabant. Het start- en eindpunt is De Misse 4 in Heesch. Reserveer alvast jouw hamburger via www.de-pas.nl/kaartverkoop!

Mooiland on Tour
Meepraten over wat je belangrijk vindt en zelf het verschil maken in jouw buurt? Hulp bij het gratis inschrijven of hulp bij het regelen van jouw woonzaken via “Mijn thuis”? Langer zelfstandig thuiswonen met het oppluspakket? Heb je een idee voor jouw buurt? Kom naar de informatiemarkt op 8 juni, we staan klaar voor ál jouw vragen!