Ed Wonders en jubilaris Toon Gevers
Ed Wonders en jubilaris Toon Gevers

Jubilaris bij tafeltennis Net Over ’t Netje

Sport

BERNHEZE – Tijdens de Algemene ledenvergadering is Toon Gevers gehuldigd voor zijn 40-jarige jubileum bij de vereniging. Kort na de oprichting van NON, in december 1978, is Toon samen met zijn dochters Antwanette en Cristel lid geworden. Vanaf het begin heeft Toon in de BBTF-competitie gespeeld, de laatste jaren als invaller bij team 1 of team 2.

Hij was ook altijd bereid de vereniging te ondersteunen bij activiteiten zoals Sjors Sportief en het Henkie Toernooi en het geven van jeugd- en seniorentraining, maar ook voor het opzetten en vele jaren begeleiden van tafeltennis voor ouderen in Cunera|De Bongerd, eens per week, draaide Toon zijn hand niet om. Toen in 2006 de vacature van voorzitter niet direct ingevuld werd, nam Toon deze functie een aantal jaren op zich.

In 2014 nam hij helaas het besluit te stoppen met tafeltennis en alles eromheen omdat hij er niet meer genoeg voldoening aan beleefde. Echter begon het daarna te kriebelen, niet raar natuurlijk als je bedenkt dat Toon al zo lang met het hele gebeuren meegedaan heeft, en kwam hij dan ook na drie jaar bij Net Over ’t Netje terug!

Uiteindelijk is Toon toch 40 jaar lid van de vereniging en heeft het bestuur hem voor de lange zeer positieve inzet voor Net Over ‘t Netje bedankt met een leuke attentie en een bloemetje voor zijn vrouw, die hem hierin altijd gesteund heeft.

Tafeltennis is elke week mogelijk bij Net Over ‘t Netje vanaf 18+ in sportzaal Bernrode bij het Gymnasium in Heeswijk. Iedereen is op maandagavond welkom om vrijblijvend en kosteloos tot eind juni een balletje te slaan.

Voor meer informatie bezoek www.ttvnon.nl.