Afbeelding

Samen Nistelrode

Welzijn & Maatschappij

NISTELRODE - Eindelijk is het zover, Samen Nistelrode bestaande uit vijf personen met ondersteuning van Corrie van Mierlo(Ons Welzijn) gaan van start. Uitgangspunt van Samen Nistelrode is het verbinden van de verschillende organisaties in het dorp onderling en verder de verbinding leggen tussen de vrijwilligers organisaties en de professionele organisaties te versterken.

Waar wij naar toe willen werken is dat Samen Nistelrode een vertrouwd en zichtbaar aanspreekpunt wordt voor alle inwoners van Nistelrode met kleine en grote vragen. Het vroeg signaleren van hulpbehoeften kan een bijdrage leveren naar een gezonde leefomgeving. Wij geven antwoord op hulpvragen op het gebied van welzijn/ zorg/ werk en inkomen, wonen en vrijwilligerswerk.

Heb je behoefte aan praktische hulp bij kleine klusje in en om het huis of heb je iemand nodig die een boodschap voor je doet? Met onze vrijwilligers proberen we iedereen zo goed mogelijk te helpen. Ook hebben wij vrijwilligers nodig. Ben jij diegene die een keer iemand uit de brand helpt of zou je graag een vaste vrijwilligers willen worden bij een instelling of organisatie geef je dan op. We zijn op zoek naar beide.

Dus mocht je met vragen zitten wacht dan niet te lang, maar neemt contact met ons op.

Je kunt ons bereiken via de mail en telefonisch:
Email adres: samennistelrode@gmail.com
Telefoonnummer: 06-45032939