De dames van de Wetering, al vele jaren elkaars vrijwilliger en gast bij Zonnebloem Nistelrode,genoten van een fantastische Paasviering
De dames van de Wetering, al vele jaren elkaars vrijwilliger en gast bij Zonnebloem Nistelrode,genoten van een fantastische Paasviering

De Zonnebloem viert Pasen

Welzijn & Maatschappij

NISTELRODE - Gelukkig weer een paasviering sinds drie jaar. Allereerst was er een Heilige Mis waarin pastoor Ouwens voorging in woord maar ook gezang en Marij Wingens ondersteunde de aanwezigen muzikaal. Wij, de Zonnebloemgasten en de vrijwilligers in de zaal, vormden het achtergrondkoor. Een succesformule! Daarna was er een meer dan uitgebreide lunch.

Na de lunch zorgde ‘Speulenderwijs’ uit Gassel voor de ontspanning en het entertainment. ‘Speulenderwijs’ nam ons mee op een treinreis op de melodie van ‘Hee Gaode Mee, tot Oud Transvaal’. De kelen waren al gesmeerd dus iedereen kon volop meezingen. Met humor en verhalen van vroeger werden de liedjes aan elkaar gepraat door Corrie v.d. Elzen, die voor haar huwelijk in Bus woonde. Het werd een onverwachte reünie. 

De prijzentafel voor de loterij was flink uitgebreid door sponsoring van Helmi Heerkens, Bon Fromage, Piet Kerkhof en een anonieme gever die de Zonnebloem een warm hart toedraagt. Dankjewel!

Dankzij het geoliede team van enthousiaste vrijwilligers werd het een feestelijke paasviering.

Afbeelding