Afbeelding

Nelly neemt afscheid als secretaris van CC Nesterlé

Natuur & Dieren

NISTELRODE - Nelly van Vugt is in januari 2009 als secretaris in het bestuur van Stichting Cultureel Centrum Nesterlé (SCCN) gestart, en is medeoprichtster van deze stichting. Vrijdag 18 maart werd formeel afscheid van haar genomen tijdens een afscheidslunch in Eetcafé ’t Pumpke.

Nelly heeft het hele beslissingsproces rondom CC Nesterlé mee doorlopen: de maandelijkse gebruikersraadvergaderingen tot de opening in juli 2013, de keuze van de architect, de beslissing over het ontwerp, het politieke besluitvormingsproces, de bouw en de inrichting.

Haar grote betrokkenheid en inzet waren exemplarisch. Nelly heeft in die meer dan dertien jaar als secretaris een ontelbaar aantal verslagen geschreven, aan ontelbare vergaderingen en evaluatiegesprekken deelgenomen, vele keren (munt)geld afgestort en vele horeca-inkopen gedaan bij de Sligro. Haar bijdrage was altijd toegespitst op het onderwerp, omringd door een fijn gevoel voor humor en met aandacht voor de menselijke maat. Nelly was ook verantwoordelijk voor het organiseren en begeleiden van de doorlopende kunstexposities in CC Nesterlé, waar zij voorlopig tot ieder genoegen nog mee door zal gaan. 

Jan Schaapsmeerder – voorzitter van SCCN bestuur – bedankt Nelly namens alles vrijwilligers voor haar enorme inzet voor CC Nesterlé en wenst haar al het goede in de hoop haar in de toekomst nog heel lang én vaak te mogen verwelkomen in CC Nesterlé!