Prinses Irene vanuit gewonnen positie naar nederlaag

BOXMEER/NISTELRODE - Wat zal er zondagmiddag 13 maart in de Nistelrodese kleedkamer na afloop van de wedstrijd Olympia ‘18-Prinses Irene gevloekt zijn. Bijna 70 minuten waren de mannen van Van Tilburg Mode & Sport oppermachtig. Bij rust had het makkelijk 0-3 kunnen, nee móeten staan.

Nu scoorde alleen Tim van der Heijden, na een goede actie van Guus Reijnders. Na rust eenzelfde spelbeeld. Olympia had echt niets in te brengen. De 0-2, via een pingel van Aron v.d. Rijt en Tim v.d Heijden werd gevloerd in de 53ste minuut. Dit was dan ook meer dan terecht. Daarna waren er nog volop kansen op meer, maar de bal wilde er niet in.

In de 68ste minuut scoorde Freek Kerkhof na een een-tweetje voor Olympia. Het is onbegrijpelijk wat er daarna met de Nistelrodese ploeg gebeurde. Niets bleef er meer over van het goede spel tot dan toe. Olympia, lees Freek Kerkhof, rook bloed en bij Prinses Irene lukte niets meer. In de 80ste minuut scoorde Kerkhof opnieuw en in de 87ste minuut werd het vlagsignaal voor buitenspel genegeerd en werd het zelfs 3-2. De wedstrijd helemaal op zijn kop, maar ook onbegrijpelijk hoe Prinses Irene de wedstrijd uit handen gaf.