Afbeelding

Van oud ijzer naar nieuw koper!

Welzijn & Maatschappij

HEESCH – Na lange tijd van afwezigheid zal Fanfare Aurora uit Heesch weer gaan starten met het ophalen van oud ijzer. De opbrengsten van deze actie komen geheel ten goede aan onze vereniging. We komen het oud ijzer graag bij jou thuis ophalen tijdens een van onze ophaalrondes waarvoor jij jezelf kunt opgeven.

Heb jij onlangs een verbouwing gehad, de garage opgeruimd of staan er al langere tijd ijzeren spullen te wachten tot ze weggebracht worden? Wacht dan niet langer en bel onze oud ijzer ophaallijn: 06-81679111 of stuur een email naar oudijzer@fanfare-aurora.nl om je op te geven voor een van de ophaalrondes. Fanfare Aurora komt het ijzer dan bij jou thuis ophalen. De ophaalrondes voor de komende periode zijn vastgesteld op de volgende data:

- 29 januari
- 26 februari
- 26 maart

Met het geld dat wij met deze actie ophalen kunnen wij als vereniging mooie dingen doen. Denk hierbij aan het aanschaffen van nieuwe instrumenten, het organiseren van concerten, het werven van nieuwe jeugdleden of het onderhouden van ons verenigingsgebouw. We zien je telefoontje of email graag tegemoet!