Afbeelding

Happy New Year Crazy Bingo

Activiteit

BERNHEZE - Doelbewust voor het goede doel organiseert BV Vorstenbosch onder de noemer ‘De Happy New Year Crazy’ weer een leuke en gezellige bingoavond. Normaal wordt deze avond georganiseerd in MFA De Stuik in Vorstenbosch maar door de aanhoudende coronamaatregelen vindt de gezellige avond nu plaats via een livestream, op dinsdag 4 januari 2022.

Speel mee met je vrienden, je buren of met het hele gezin. Bij Crazy Bingo ontvangen normaal de buren die langs je zitten ook een prijs, maar omdat dit nu niet kan mag je twee personen opgeven die in het geval dat jij bingo hebt dus ook een mooie prijs ontvangen. En jij mag zelf bepalen wie dat zijn. Bij aankoop van een bingoboekje ontvang je ook één gratis lootje voor de loterij en één gratis kraslot waarmee je een prijs kunt winnen. Maar er zijn natuurlijk nog heel veel andere prijzen tijdens de bingo, want bij Crazy Bingo regent het prijzen!

Win een dagje Toverland voor het hele gezin
Voor de jeugdige deelnemers houden we een extra loterij met aangepaste prijzen, met als hoofdprijs een dagje Toverland. Alles wat je nodig hebt zit verpakt in een envelop die verkrijgbaar zijn bij De Dagwinkel in Vorstenbosch, Kantoorboekhandel Paperpoint in Heeswijk-Dinther en bij Feel Good Store Sparkling in Nistelrode.        

De envelop met inhoud kost € 10,-. Na aankoop van de envelop ontvang je een link om in te loggen. Meer info daarover vind je in de brief die bijgevoegd is in de envelop. Voor meer info en de voorwaarden zie ook www.bvvorstenbosch.nl.