Afbeelding

Nieuwe AED Meerstraat

Welzijn & Maatschappij

HEESWIJK-DINTHER - Dankzij de hulp van de familie van Boxtel, mag namens de gemeente Bernheze Harold van Griensven (coördinator AED’s), de uitbreiding van deze AED binnen de gemeente plaatsen. Afgelopen weekend is deze extra AED geplaatst bij de familie van Boxtel aan het woonhuis op de Meerstraat 42.

Dankzij de bereidwilligheid van deze familie betekent dit voor deze regio dat in geval er een reanimatieoproep is, ook deze AED inzetbaar is. In deze regio was nog geen AED beschikbaar en de familie van Boxtel heeft zelf de gemeente benaderd en aangeboden om de AED bij hun woonhuis te plaatsen.

Ben je er zeker van dat er in jouw buurt geen AED binnen zes minuten bereikbaar is? Neem dan contact op met Harold van Griensven via 06-20597791 of de gemeente en vraag naar de mogelijkheden. Heb je nog geen reanimatiecursus gedaan maar heb je wel interesse? Kijk dan op www.ehboheeswijkdinther.nl.

Nadat je deze cursus hebt gedaan kun je je aanmelden als burgerhulpverlener bij Hartslagnu.nl en reageren wanneer er een reanimatieoproep in de buurt is. Een AED redt levens!