Korloo wint overtuigend

LOOSBROEK - Zondag om 13.00 uur klonk het fluitsignaal bij de start van de wedstrijd Korloo 1 tegen Roka 1 uit Beesel. Het was een lange tijd geleden dat we tegenover dit team stonden en we waren daarom extra alert vanaf de start. In de tweede minuut opende Korloo de score met een afstandsschot. Er werden vele kansen gecreëerd waarbij veel op afstand werd gescoord. Na ruim een kwartier stond er een 8-0 voorsprong op het scorebord. Ook verdedigend stonden we sterk en gaven voldoende druk. Dit was ook terug te zien in de score, want we gingen de rust in met een stand van 10 - 0.

Het begin van de tweede helft waren beide teams zoekend naar de juiste kansen en de doelpunten bleven even uit. Desondanks wist Korloo de score naar 12-0 te tillen. Roka wist uiteindelijk ook de korf te vinden en scoorde drie keer. Mede dankzij twee invalsters wist Korloo de wedstrijd te winnen met een overtuigende score van 15-3.

Zondag 24 oktober spelen de dames om 13.00 in Vierlingsbeek tegen DES (V) 1.