WHV verliest met grote cijfers.

LOOSBROEK - WHV heeft de thuiswedstrijd tegen Fiducia met grote cijfers verloren, wat wel geflatteerd was. In de eerste helft zag het hier niet naar uit want tot de 40ste minuut ging de wedstrijd op en neer. WHV kreeg in de eerste helft de beste kans, Niels van der Wielen schoot net langs. Ook uit een corner kon Teun van Mil bijna scoren, maar zijn schot werd van de lijn gehaald. In de 40ste minuut was het toch Fiducia dat de score opende 0 – 1. Amper een minuut later was het Fiducia dat een betwiste penalty kreeg en 0 – 2 scoorde.

Na rust probeerde WHV de wedstrijd om te draaien door wat meer druk naar voren te zetten. Alleen was het weer Fiducia dat scoorde in de 50ste minuut, 0 – 3. WHV gaf niet op want in de 67e minuut scoorde WHV de 1 – 3. Een van richting veranderde vrije trap van Teun van Mil werd in eigen goal verwerkt door Fiducia. WHV nam risico en ging achter een op een spelen en helaas kwam men van een koude kermis thuis. WHV kwam door een blessure nog met tien man te staan. Hierna maakte Fiducia in de laatste tien minuten nog drie goals en werd het uiteindelijk 1 – 6, een grote nederlaag voor WHV. Volgende week moet WHV naar de koploper DWSH’18 in Sint Hubert.