TeunBevers

Overwinning Prinses Irene

HEESWIJK-DINTHER/NISTELRODE - Een collectief strijdend Prinses Irene behaalde zondagmiddag 10 oktober na een 1-0 achterstand uiteindelijk een verdiende 1-3 overwinning in Heeswijk. Jerin van de Rakt zorgde in de eerste helft en Tim van der Heijden en Aron van der Rijt, in de tweede helft, voor de Nistelrodese doelpunten.

Voor rust waren de ploegen aan elkaar gewaagd waarbij in de beginfase Heeswijk sterker was. Echter vanaf het moment dat Heeswijk op voorsprong kwam, was Prinses Irene het gevaarlijkst. Na rust had Prinses Irene volop kansen om de score nog hoger te laten uitvallen; zo schoot aanvoerder Tim van den Brand nog tegen de lat. Coach Meulendijk had het elftal tactisch wat anders neergezet, wat uiteindelijk dus goed uitpakte en de eerste overwinning in het nieuwe seizoen opleverde.