Korloo verliest

LOOSBROEK - Zondag 26 september speelde Korloo thuis tegen Flash. Pupil van de Week Linde trapte de wedstrijd af met een mooie doorloopbal. Korloo begon de wedstrijd met een sterke opstelling. Flash wist helaas als eerste de korf te vinden en maakte het eerste doelpunt van de wedstrijd. Korloo kwam al snel daarna met een afstandsschot waardoor het 1-1 stond.

Korloo scoorde nog een keer uit een mooie aanval en ging de rust in met een stand van 2-3. De doelpunten lagen dicht bij elkaar en nog niks was bepaald dus begon Korloo aan de tweede helft met energie en vol vertrouwen. Dit lukte en Korloo wist de stand gelijk te trekken. Helaas maakte Korloo haar kansen niet af en dit leverde Flash de voorsprong op.

Met een stand van 3-7 bleef Korloo goed samenspelen in zowel de aanval als verdediging én hield het nu goed dichtbij de aanval van Flash, maar helaas wist die nog een punt te maken. Met een stand van 4-8 en nog maar een paar minuten lukte het Korloo haar vijfde en laatste doelpunt te maken.

Voor deze week was het niet genoeg, maar volgende week tegen Merselo gaat het zeker goed komen!