Afbeelding

Studenten van De Leijgraaf ontvangen diploma in voetbalstadion

Kinderen & Jongeren

BERNHEZE - Vanaf begin juli verblijdt De Leijgraaf ruim 1.500 studenten met hét felbegeerde papiertje. Van maandag 5 juli tot en met donderdag 15 juli worden door de verschillende locaties van De Leijgraaf de diploma’s uitgereikt. Binnen de coronamaatregelen zijnper locatie verschillende initiatieven opgetuigd. Van een walk- en drive-thrutot een unieke ervaring in een voetbalstadion. Deze week hebben de eerste studenten van De Leijgraaf in Oss al hun diploma ontvangen.

Het gros van de Osse studenten is op maandag 12 juli aan de beurt. Zij ontvangen hun diploma in het stadion van voetbalclub TOP Oss. Iedere klas krijgt een vak toegewezen op de tribune waar ze worden vergezeld door familie of vrienden. Op deze manier worden de studenten van De Leijgraaf in tijden van corona op een leuke manier in het zonnetje gezet. Een persoonlijk woordje van de coach en een DJ die vanaf de middenstip de muziek verzorgt, zullen deze dag tot een onvergetelijke ervaring maken. De Leijgraaf is enorm trots op de geslaagde studenten.

“Afgelopen schooljaar was een lastig schooljaar, maar onze studenten hebben enorm hun best gedaan! Ik weet zeker dat zij de bedrijven in onze regio nu met hun kracht en kennis gaan versterken,”aldus Jolanda van Kessel, Regiodirecteur Oss en Land van Cuijk.