Afbeelding

Hans Bongers lijsttrekker 50PLUS Bernheze

Gemeentenieuws

50PLUS Bernheze is een jonge partij voor alle leeftijden, die de belangen van ouderen altijd in het vizier heeft. De leden van 50PLUS Bernheze hebben Hans Bongers tot lijsttrekker gekozen voor de aankomende gemeenteraadsverkiezingen van 16 maart 2022. Bestuur en team 50PLUS Bernheze kijken met tevredenheid terug op het feit dat de lijsttrekker is gekozen zonder tegenkandidaten.

50PLUS is nu nog niet vertegenwoordigd in de raad maar is optimistisch gestemd. Het wordt echt tijd dat er een partij in de gemeenteraad actief gaat deelnemen en die echt iets doet voor ouderen.

50Plus Bernheze is een politieke partij in oprichting en heeft geen zitting in de raad

Hans Bongers: “Ik ben natuurlijk blij met het vertrouwen dat ik gekregen heb en ook met het team van actieve leden. We zijn goed bezig vind ik. Zo heeft de oproep voor digitale online bijeenkomsten op 6, 7 en 8 mei met Bernhezenaren en de input vanuit de leden ons echt geholpen en zijn we al een eind op weg met ons verkiezingsprogramma 2022-2026.”

In november organiseert het bestuur de ledenvergadering ter vaststelling van de uiteindelijke kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen 2022.

Wil je je samen met team 50PLUS Bernheze ook inzetten voor de belangen van ouderen en Bernheze? Bel dan naar 06-18604538 of mail naar 50plushans@gmail.com. Interesse? Volg ons dan ook op www.facebook.com/50PlusBernheze.

Team 50PLUS Bernheze wens je alvast een fijne zomervakantie toe, temeer nu we (dankzij de vaccinaties) onze vrijheden weer terugkrijgen.

Team 50PLUS Bernheze
Henk Vermeulen, Henny van der Wal, Jan van der Biezen, Maayke Wooning en Hans Bongers