Afbeelding

Bedankt Nisseroi

Welzijn & Maatschappij

NISTELRODE - Sint Lambertus Nistelrode is erg blij met het resultaat van de alternatieve oud ijzer actie 2021. Fanfare en slagwerkgroep van Sint Lambertus willen hierbij alle inwoners in Nistelrode bedanken voor de steun tijdens de oud ijzer actie. Om verspreiding van corona te beperken konden de leden ook deze keer niet van deur naar deur gegaan en daarom is dit jaar gevraagd om het ijzer vooraf aan te melden. In de aanloop naar de ophaaldag wisten veel mensen het secretariaat van Sint Lambertus of het oud ijzer team te bereiken. De lijst met adressen voor het ophalen van oud ijzer werd door de muziekvereniging secuur bijgehouden.

Van 9.00 tot 15.00 uur reden leden met aanhangers door het dorp van adres naar adres om het oud ijzer op te halen. We kunnen terugkijken op een geslaagde dag”, zegt Henk Pennings, contactpersoon van de oud ijzerploeg van de muziekvereniging. De opbrengst van het oud ijzer komt ten goede aan instrumenten en opleiding.

Heb je de leden van Sint Lambertus misgelopen? Het oud ijzer team van de muziekvereniging Nistelrode is door het jaar heen bereikbaar via 06-20836850.