Afbeelding

Rob van Herpen lijsttrekker D66 Bernheze

Gemeentenieuws

BERNHEZE - De leden van D66 Bernheze hebben Rob van Herpen tot lijsttrekker gekozen voor de aankomende gemeenteraadsverkiezingen op 16 maart 2022. Het bestuur kijkt positief terug op deze lijsttrekkersverkiezing met één kandidaat. Voorzitter D66 Regio Maashorst, Wilma Richters: “Met een online-presentatie lichtte de kandidaat zijn motivatie toe waarop onze leden hun keuze hebben gemaakt. We mogen als D66 trots zijn op deze kandidaat-lijsttrekker. Dewinnaar zal D66 Bernheze vol enthousiasme aanvoeren op weg naar de gemeenteraadsverkiezingen.”

Op dit moment is D66 vertegenwoordigd in de gemeenteraad van Bernheze met 3 van de 23 raadszetels. D66 Bernheze wil dit resultaat op 16 maart 2022 bij de gemeenteraadsverkiezingen overtreffen. De verkiezing van onze lijsttrekker Rob van Herpen wordt daarbij als een eerste grote stap gezien.

Rob van Herpen: “Ik wil alle D66-leden uit Bernheze die op mij hebben gestemd bedanken voor het vertrouwen. Ik kijk ernaar uit om samen met alle leden een sterk programma neer te zetten op weg naar de gemeenteraadsverkiezingen op 16 maart 2022.”

Kandidatenlijst D66 Bernheze
Vanaf september start de kandidaatstelling voor de overige kandidaten die op de D66-lijst willen voor de gemeenteraad. Een lijstadviescommissie, bestaande uit 3 leden, en de lijsttrekker Rob van Herpen leggen een advies aan de leden voor. Uiteindelijk bepalen de leden van D66 Bernheze de volgorde van de kandidatenlijst. De interne stemming vindt plaats tussen 30 september en 30 november.