Afbeelding

Ontmoetingsmiddag in Servaes weer gestart

Welzijn & Maatschappij

HEESWIJK-DINTHER - Nadat op Witte Donderdag alle bezoekers van de ontmoetingsmiddag verrast werden met een paaspresentje met daarbij de mededeling dat de ontmoetingsmiddag weer zou worden hervat, is deze groep voor het eerst sinds vier maanden weer bij elkaar geweest! Donderdag 8 april werd er weer gezellig gebuurt en koffie/ thee met gebak gegeten om dit heugelijke feit te vieren. De bezoekers hadden hier lange tijd naar uit gekeken en waren blij, op gepaste afstand en de coronamaatregelen in acht nemend, elkaar weer te zien en te spreken.

Deze ontmoetingsmiddag is speciaal voor mensen die weinig contacten hebben en/of die veel mantelzorg nodig hebben. Vanwege voornoemde redenen is het dan ook toegestaan (de gemeente heeft hiervoor toestemming gegeven) om voor deze groep bezoekers de deuren te openen van CC Servaes. Hierdoor wil CC Servaes een bijdrage leveren aan het terugdringen van eenzaamheid en isolement bij ouderen. Voor de overige activiteiten blijft CC Servaes voorlopig helaas nog gesloten.

We kijken met z’n allen uit naar het moment dat de maatregelen weer verruimd kunnen worden en zien je dan graag terug in ons gemeenschapshuis.

Tot die tijd: houd oog en aandacht voor elkaar en blijf gezond!