Uitpakken met Kerst
Uitpakken met Kerst

Uitpakken met Kerst

Bedrijfsnieuws

NISTELRODE - Het is bijna Kerstmis! Last van Kerst stress? Ho,ho,ho… dat is niet nodig! Verras relaties of medewerkers met een kerstpakket van Van Mook, De Echte Bakker. Ze hebben verschillende soorten pakketten voor jou samengesteld. Stuk voor stuk luxe verpakt en gevuld met heerlijk lekkers voor jong en oud. Dit jaar zijn we allemaal genoodzaakt om er thuis, samen met het gezin, een gezellig feest van te maken. Een specialiteit van De Echte Bakker mag dan natuurlijk niet ontbreken. Dat wordt thuis genieten deze feestdagen!

Kerstpakket 1
Paperbag in kerstsfeer gevuld met een roomboter amandel kerststaaf, kandijkoek, schuimkransjes en kerstchocolade.

€ 18,50 (incl. 9% BTW)

Kerstpakket 2
Ronde zwarte mand gevuld met roomboter amandelkoekjes, stol naar keuze, schuimkransjes, roomboter amandel kerststaaf en een kandijkoek.

€ 29,95 (incl. BTW 9%)

Kerstpakket op maat
Zelf samen te stellen kerstpakket. Wil je een kerstpakket versturen per post, hiervoor hebben ze mooie kerstpakketdozen. Ook een brievenbusdoosje is een optie voor de thuiswerkers. Zij denken graag met jou mee in mogelijkheden en hebben voor ieder budget een passende oplossing. Stuur ons een email en zee bekijken samen de mogelijkheden.

Info mail dan naar: 

Van Mook, De Echte Bakkers
Laar 66
5388 HK Nistelrode
0412-611277