Aan alle zeer gewaardeerde bezoekers van Filmhuis de Pas
Aan alle zeer gewaardeerde bezoekers van Filmhuis de Pas

Aan alle zeer gewaardeerde bezoekers van Filmhuis de Pas

Algemeen

HEESCH - Het zal niemand zijn ontgaan dat de afgelopen maanden, of eigenlijk de afgelopen jaren De Pas vaak het onderwerp van gesprek is geweest in de Bernhezer politiek. Nu is er een besluit genomen wat verregaande consequenties heeft voor ons als vrijwilligers van het Filmhuis. 

Vanaf januari komt de formatieplaats voor de medewerker theater te vervallen. Wij als Filmhuis kregen van daaruit ook de nodige ondersteuning en deze komt in zijn geheel te vervallen. Dat betekent dat we al die taken zelf op ons moeten gaan nemen en dat is voor ons als vrijwilligers niet mogelijk. 

Er is ook nog veel onduidelijkheid, het huidige bestuur en de directeur zijn vanaf 1 januari niet meer aan het werk voor De Pas. Daarmee ontbreken de kaders waarbinnen wij als Filmhuis zouden moeten gaan werken. Dat betekent dat we als Filmhuis niet verder kunnen, in ieder geval niet onder deze omstandigheden. 

Met pijn in het hart moeten we deze beslissing nemen. Bijna 10 jaar lang was er een mooi filmaanbod in Heesch, een voorziening waar zóveel mensen blij mee waren. En waar wij als vrijwilligers met heel veel plezier aan gewerkt hebben. 

En daarmee valt, voorlopig, het doek voor het Filmhuis De Pas. Graag willen wij alle bezoekers van de afgelopen jaren bedanken voor hun enthousiaste reacties, de gezellige avonden met borrel na afloop en de vele tips voor films die we mochten ontvangen. 

Filmhuis de Pas.