Nieuwe kleding voor Special Gym!
Nieuwe kleding voor Special Gym!

Nieuwe kleding voor Special Gym!

Heesch

HEESCH - Op zondag 27 september 2020 zijn alle sporters en coaches in het nieuw gestoken! Bij binnenkomst lagen de cadeautjes op de sporters te wachten en mochten de sporters hun eigen diertje zoeken en plaats nemen bij hun cadeautje. Gezamenlijk werden de cadeautjes uitgepakt en mochten de sporters de nieuwe kleding gaan passen. 

Vanwege Corona werd het een aangepaste groepsfoto, maar de coaches wisten er toch een leuke opstelling van te maken. Na het fotomoment was er nog tijd voor het favoriete spel van alle sporters: verstoppertje in het donker. De sporters kunnen voortaan alle lessen stralen in hun nieuwe sportkleding. 

Wij danken onze gouden sponsoren: Bouwbedrijf Van Herpen voor alle trainingspakken, Verhoeven Montage & PPS Plafondsystemen voor de T-shirts en korte broeken, Van Tilburg Sport voor korting op de turnpakjes en de kortingen met het leveren van alle kleding & Van Heck Assurantiën voor de coach-vesten. 

Natuurlijk willen we ook onze zilveren sponsoren hartelijk bedanken voor hun bijdrage van €250,-: Heesen Yachts, W. v.d. Linden Schilderwerken, Westreenen, Elektrotechniek Schuurmans, Den Otter Van Vliet, Tielemans Hekwerk & Tuinhout & TotalPack. 

En uiteraard ook hartelijk dank aan onze Special Olympics sponsoren: MHA Automation, Simac, Q3 Concept & Buiten Ruimte.