Nieuwe (wijk)werkers in Bernheze
Nieuwe (wijk)werkers in Bernheze

Nieuwe (wijk)werkers in Bernheze

Activiteit

BERNHEZE - In de zomerperiode is het Sociaal Team Bernheze van ONS welzijn uitgebreid. Er zijn maar liefst drie nieuwe medewerkers begonnen. Zij gaan werken in de verschillende dorpskernen en stellen zich hieronder voor. 

Corrie van Mierlo
"Per augustus ben ik als sociaal werker werkzaam bij ONS welzijn. Ik ga als wijkwerker aan de slag in Nistelrode en Vorstenbosch. Het is mijn taak om de verbindingen tussen de bewoners, organisaties en samenwerkingsverbanden verder uit bouwen. Naast het wijkwerk ga ik ook Buurtbemiddeling ondersteunen."

Bouchra Aatif-Afendi
"Ik ga als wijkwerker in Heesch aan de slag. Mijn taak is bruggen tussen burgers bouwen en verbindingen leggen om de samenwerking onderling te bevorderen. Ook ga ik bestaande burgerinitiatieven verder ondersteunen en meedenken aan een beter, stabiel en compleet aanbod aan hulp voor de inwoner van Heesch. U kunt mij altijd benaderen met uw vragen; ik kijk met u mee naar een passend antwoord." 

Manon Kamp
"Op 1 juli ben ik begonnen en ik heb al veel mensen ontmoet. Naast het werk als wijkwerker in Heeswijk-Dinther en Loosbroek, zal ik ook werken als collectief werker onder de noemer 'Talent Centraal' en werk ik als individueel werker. Verder ben ik voor de hele gemeente beweegcoach waarbij ik als verbinder fungeer voor mensen met een beperking die graag willen gaan sporten/bewegen. Ik denk vanuit verbinding en gelijkwaardigheid en ik vind het erg belangrijk dat iedereen zich fijn voelt in zijn of haar leefomgeving."

De namen bij de foto zijn van links naar rechts: Bouchra, Corrie en Manon.