De Goede Doelenweek Heeswijk-Dinther gaat door
De Goede Doelenweek Heeswijk-Dinther gaat door

De Goede Doelenweek Heeswijk-Dinther gaat door

Loosbroek

HEESWIJK-DINTHER - De jaarlijkse Goede Doelenweek stond gepland in het voorjaar. Door het Coronavirus kon deze collecte voor 15 landelijke fondsen toen niet doorgaan. We hebben de opzet van deze collecte aangepast, zodat we toch veilig kunnen collecteren. Dit vraagt om nog meer betrokkenheid van ons allemaal. Zo worden op zondag 13 en maandag 14 september de enveloppen bij jou thuis in de bus gedaan. Omdat de Rabobank nog steeds gesloten is kun je dit jaar geen contant geld in de envelop stoppen.

Er zit een éénmalige machtiging in, die je in kunt vullen met het totaalbedrag wat je aan de Goede Doelen wilt geven. Op de achterzijde van dit formulier kun je aangeven hoeveel je aan elk afzonderlijk goed doel wilt geven. De enveloppen worden dus niet bij jou aan de deur opgehaald.

Je kunt jouw envelop zelf van dinsdag 15 tot en met vrijdag 18 september op vier verschillende plekken inleveren. Er staan inleverbussen bij CC Servaes, in tegenstelling tot de brief die je in de bus krijgt is Laverhof geen inzamelpunt. Bij Coop en Jumbo zijn de mensen van De Goeden Doelenweek die dagen aanwezig van 10.00 tot 16.00 uur om de enveloppen in ontvangst te nemen. Als het nodig is kunnen zij je helpen met het invullen van het formulier en jouw eventuele vragen beantwoorden. Ook is De Goeden Doelenweek vrijdag 18 september van 8.00 tot 12.00 uur op de weekmarkt aanwezig.

Saamhorigheid en de bereidheid om elkaar te helpen is in deze tijd van groot belang.

Mogen de Goede Doelen weer op jouw steun rekenen?