Van Schijndel Tegels: Hoogste kwaliteit, goed advies en eerlijke prijzen
Van Schijndel Tegels: Hoogste kwaliteit, goed advies en eerlijke prijzen

Van Schijndel Tegels: Hoogste kwaliteit, goed advies en eerlijke prijzen

Verenigingen

UDEN - Een snoepwinkel voor verbouwers; de showroom vol tegels en sanitair waar kwaliteit en een goede service telt. Roland van Schijndel, eigenaar van Van Schijndel Tegels, investeert vooral in kwaliteit, in de mensen waar hij mee werkt en ook in de programma’s. Want behalve meer dan 1.000 soorten tegels in de showroom en de professionele showroomopstellingen met sanitair, is er ook een 3D-tekenprogramma waarbij de tekening bijna niet van echt te onderscheiden is.

In 2017 verhuisde Van Schijndel Tegels van de Oostwijk naar de zichtlocatie aan Vluchtoord in Uden. Met het brede assortiment tegels, waarbij de trends nauwlettend gevolgd worden, is ook hier inmiddels het magazijn tot aan de nok toe gevuld. Dat legt Roland meteen uit: “Tijdens de coronaperiode was het moeilijk om de handel uit het buitenland te laten komen. Gelukkig heb ik nog geen ‘nee’ hoeven te verkopen, maar dat wil ik ook graag voor blijven.”

Uitbreiding sanitair
Een logische stap vindt Roland de uitbreiding van tegelhandel naar sanitair: “Een vaak terugkomende vraag was de combinatie sanitair en tegels. Als voormalig tegelzetter weet ik waar ik het over heb bij de verkoop van een tegel, maar voor ik sanitair ging verkopen wilde ik ook daar in thuiszijn.” Inmiddels gaat ook het sanitair als zoete broodjes over de toonbank. Roland hakte de knoop door en investeerde in een sanitair specialist, het fameuze 3D-tekenprogramma van Visoft én hij werd dealer van enkele topmerken. Ook stak Roland veel tijd in het bestuderen van de materie en zo werd ook het sanitair voor hem bekende kost.

Assortiment
Van Schijndel Tegels verhuisde in 2017 naar deze zichtlocatie aan Vluchtoord. Met 90 vloervakken is het brede assortiment tegels en natuursteen regionaal bekend. Het valt meteen op als je de showroom inloopt; Van Schijndel Tegels volgt de trends nauwgezet en is dealer van Sunshower, VT wonen en Piet Boon by Douglas & Jones. Het marmer is terug en de beton-, hout- en natuursteenlook zijn de hardlopers.

Roland sluit af: “Uw ideeën en wensen vertalen wij in een spraakmakend ontwerp dankzij 3D software. Dus, als u op zoek bent naar inspiratie voor een nieuwe badkamer bent u van harte welkom. Onder het genot van een kopje koffie/thee slaagt u altijd én tegen heel scherpe prijzen. Kwaliteit, service en die scherpe prijzen staan bij ons hoog in het vaandel en afspraak is afspraak, daar kunt u van op aan.”

Foto's...klik hier

Van Schijndel Tegels
Vluchtoord 37A
5406 XP Uden
0413-270110
www.vanschijndeltegels.nl