Een werelds Vaderdag-cadeau
Een werelds Vaderdag-cadeau

Een werelds Vaderdag-cadeau

Nistelrode

NISTELRODE - Wereldwinkel Nistelrode heeft een ruime keus aan fairtrade en duurzaam geproduceerde gebruiksvoorwerpen voor huis en tuin die verrassend eigentijds zijn. Vazen, kussens, manden, accessoires voor zowel de vrouw als ook de man. Heb jij nog een werelds Vaderdag-cadeau nodig? Kom dan naar de wereldwinkel donderdag, vrijdag of zaterdag dan slaag je vast meteen duurzaam Vaderdagcadeau.

Werelds Vaderdag-cadeau nodig
Is je vader een echte kok, maar mag de diversiteit nog wel een beetje breder? Kom dan bijvoorbeeld voor een kookboek om jouw vader wat inspiratie te geven. En geef je er een Tajine bij dan hij kan helemaal los gaan. Of een heerlijk fles wijn mooi ingepakt. Daar doe je niet alleen je vader een plezier mee, maar ook de wijnboeren die graag een eerlijke boterham verdienen.

Wat dacht je bijvoorbeeld van ‘a message in a bottle?’. Met een boodschap geboden door deze glazen is dit ook een bijzonder cadeau. Dankzij jouw bijdrage hebben de makers in Vietnam dan een mooie toekomst. Dus ook dit is weer helemaal een fair trade product. Afgelopen week was het opa en oma dag waarvoor wij ook voor vaderdag nog leuke voorleesboekjes hebben. Zo kan opa mooi voorlezen aan de kleinkinderen. 

Veilig open
Kom snel kijken. Duurzaam en ecologisch, goed voor mens en milieu. De Wereldwinkel heeft het. Na een tijdje alleen op vrijdag en zaterdag open te zijn geweest, is de Wereldwinkel Nistelrode nu weer donderdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur geopend. Er kan weer naar hartenlust gewinkeld worden in dé fairshop van Bernheze en omgeving! Natuurlijk houdt Wereldwinkel Nistelrode zich nog steeds aan de maatregelen die opgesteld zijn vanuit het RIVM, zodat jij veilig en vertrouwd speciaal voor Vaderdag dat leuke cadeau voor je vader kunt kopen! Of nodig mensen uit nu het weer mag en maak bijvoorbeeld in een tajine een heerlijke stoofpot. 

Online is er van alles te vinden. Behalve een klein online overzicht van het assortiment, vind je ook leuke verhalen op de website. www.wereldwinkelnistelrode.nl