Korloo 1 - Tuldania 1

Loosbroek

LOOSBROEK - Vandaag, 1 maart, stond de inhaalwedstrijd tegen Tuldania op de planning. Iedereen was weer uitgerust na de carnaval en we begonnen scherp aan de wedstrijd. Hierdoor kwam Korloo snel op 1-0 voorsprong. Ook Tuldania was scherp waardoor de 1-1 niet uitbleef. Zo ging het gelijk op tot de 3-3. Vervolgens nam Korloo de leiding waardoor er 5-3 op het scorebord kwam te staan. Uiteindelijk werd de rust ingegaan met een 6-5 voorsprong voor Korloo. Tuldania liep weer in dus moest de verdediging scherper worden. Ook de aanval kreeg de opdracht om te gaan scoren. Toch was het Tuldania die de score opende in de tweede helft. Korloo werd wakker en kwam op een 10-6 voorsprong. Na lang spelen zonder doelpunten scoorde Tuldania nog de 10-7. De wedstrijd werd uitgespeeld met nog veel mooie kansen. Ondanks de goede support vanaf de tribune kwam er helaas geen doelpunt meer uit waardoor de wedstrijd resulteerde in 10-7.

Eindstand: 10-7

De volgende wedstrijd is op 15 maart uit tegen Neca.