Jeugd Judo toernooi In Borgerhout België
Jeugd Judo toernooi In Borgerhout België

Jeugd Judo toernooi In Borgerhout België

Nistelrode

NISTELRODE - Vandaag maakte 4 judoka’s van Team Tanoshii / Conscius Sports hun opwachting op het jeugd judo toernooi In Borgerhout in België. In een sfeervolle sporthal in de deelgemeente van Antwerpen moesten onze judoka’s strijden om het ere metaal. J.C Yoshi-Kwai had weer hun uiterste best gedaan om voor iedere deelnemende judoka’s een leuke poule samen te stellen, zodat iedereen ook lekker een aantal judo partijen kon afdraaien.

Mayson Raaijmakers was als eerste aan de beurt en draaide leuke partijen met goed judo, hij wist 2 van de 4 wedstrijden te winnen en mocht een goede derde plaats mee naar huis nemen.
Marcel Berends had het wat moeilijker maar wist zich toch redelijk staand ete houden en werd een goede 4e van zijn poule.
Karin van Dijk was lekker ontspannen maar fel aan het judoën, maar moest toch wat wedstrijden aan zich voorbij laten gaan en werd een goede derde.
Triveth van Pinxteren was goed op dreef en wits genoeg wedstrijden te winnen en een mooie en verdiende 2e plek mee naar huis te nemen.

Team Tanoshii /Conscius Sports was dik tevreden over dit resultaat zeker omdat drie van de vier judoka’s normaal gesproken alleen maar uitkomen op aangepaste judo wedstrijden voor judoka’s met een beperking.

Iedereen proficiat met jullie resultaten van vandaag en natuurlijk de organisatie van J.C Yoshi-Kwai bedankt voor vandaag en tot volgende keer.