Succesvol toernooi met 2 keer 3e plek
Succesvol toernooi met 2 keer 3e plek

Succesvol toernooi met 2 keer 3e plek

Nistelrode

TILBURG/BERNHEZETeam Tanoshii / Conscius Sports was dit jaar weer present op het leuke en zeer goed georganiseerde jeugd judo toernooi georganiseerd door Judo Klub Tilburg.

Judo Klub Tilburg heeft zich weer aan hun woord gehouden en voor iedere deelnemer was er een geschikt poules gemaakt, zodat iedereen onder leiding van de goed uitleggende bond scheidsrechters van de Judo Bond Nederland lekker hun partijtjes konden judoën.

Er deden dit keer twee judoka’s van team Tanoshii / Conscius Sports mee. Zakaria El Fathi deed het niet slecht, maar een beetje overdonderd door de grote judo zaal, maar wist genoeg wedstrijden goed te doorstaan en mocht een 3e plek mee naar huis nemen.

Karin van Dijk zat in een zware wedstrijd poule, maar wist zich goed staande te houden door hard te knokken en wist aan het eind van de wedstrijd ochtend ook een goede 3e plaats mee naar huis te nemen.

Trainer Walter van Well was super trots op deze twee kanjers die de naam van Team Tanoshii / Conscius Sports weer hoog hebben gehouden door goed judo en sportiviteit.

Proficiat Zakaria en Karin met jullie behaalde en verdiende 3e plekken.