Bestuurswisseling Vorstenbossche Boys
Bestuurswisseling Vorstenbossche Boys

Bestuurswisseling Vorstenbossche Boys

Sport

VORSTENBOSCH - Donderdag 12 december tijdens de jaarvergadering nam Harry van Dommelen na 26 jaar officieel afscheid van het hoofdbestuur bij de Vorstenbossche Boys. In deze periode heeft hij maar liefst 20 jaar met veel toewijding en nauwkeurigheid de functie van penningmeester uitgevoerd.

Hiervoor heeft Harry tijdens de viering van het 60-jarig jubileum reeds een koninklijke onderscheiding gekregen als blijk van waardering. Tijdens de jaarvergadering werd er uitgebreid afscheid genomen van Harry in het bijzijn van zijn vrouw Hanja en zonen Bob, Rik en Bart.

Vanaf 1 januari 2020 zal Ronald Bijl de ontstane vacature van penningmeester gaan vervullen. Het geldkistje werd tijdens de jaarvergadering symbolisch overgedragen door Harry aan Ronald.

Ronald is op 6-jarige leeftijd lid geworden van de voetbalvereniging en de gehele jeugdafdeling doorlopen. Hierna heeft hij vele jaren gevoetbald in het eerste elftal en daarna ook nog enkele jaren in het tweede om plaats te maken voor de jeugd. Een lang gekoesterde wens kwam in vervulling toen hij daarna alsnog de opstap kon maken naar het heren 35+ team alwaar hij nog steeds actief is. Ook bij de jeugdafdeling zet Ronald zijn beentje wekelijks bij als trainer/leider bij het pupillenteam van dochter Nieke.

Ervaring op het bestuurlijke vlak heeft Ronald reeds opgedaan bij stichting Piccino, de peuterspeelorganisatie voor de gehele gemeente Bernheze, waar hij 5 jaar penningmeester is geweest.

Via deze wensen we Ronald wederom heel veel plezier en succes toe in het hoofdbestuur van onze vereniging!