Inloopavond 50Plus Bernheze i.o.
Inloopavond 50Plus Bernheze i.o.

Inloopavond 50Plus Bernheze i.o.

Activiteit

De politieke partij 50Plus heeft bij de laatste verkiezingen in Bernheze een zodanig aantal stemmen gehaald dat 2 zetels in de gemeenteraad mogelijk zijn. Als liberale middenpartij die staat voor behoud van sociale waarden is dat logisch gezien de afbraak van deze waarden die de afgelopen jaren heeft plaatsgevonden. 

Deze problematiek raakt ook in onze gemeente een steeds grotere groep mensen. Dit verdient dus meer 50Plus aandacht, want 50Plus staat voor individuele vrijheid, sociale rechtvaardigheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid. 

Speerpunten zijn veiligheid, bestrijding eenzaamheid en burgers die zich niet gehoord voelen een stem terug geven en dan in het bijzonder de oudere generatie. 

Iedereen in Bernheze kan natuurlijk lid worden en je bent al lid voor €25 per jaar (of minder als uw inkomen daar aanleiding toe geeft). 

Bent u lid van 50Plus of geïnteresseerd in 50Plus Bernheze i.o of wilt u zelfs actief worden in 50Plus. Meld je dan bij Hans Bongers, mail: hans.bongers62@gmail.com of bel me op 06-1860 4538. Ik heet u dinsdag 21 januari van harte welkom en de koffie staat klaar! 

50Plus Bernheze i.o.
Hans Bongers