Prins Frits I, durske Ellen en Adjudant Joris
Prins Frits I, durske Ellen en Adjudant Joris

Prins Frits I, durske Ellen en Adjudant Joris

Sport

‘We lassen d’r gin eind oan!’ 

WEVERSRIJK - CV Afslag 15 bracht zaterdagavond 2 november een parodie op de The Masked Singer: The Masked Prins. Tijdens het drukbezochte 11-11-bal. In de residentie Zaal ’t Tramstation werd de 53ste prins van het Weversrijk onthuld; Prins Frits I en zijn adjudant Joris. Samen met durske Ellen zullen zij het carnavalsjaar 2020 gaan heersen in het Weversrijk.

Na het afscheid van het prinsenpaar; Rini de Reuver en André Franssen was het podium klaar voor de nieuwe heersers. CV Afslag 15 verzorgde dit jaar de onthulling en maakten een parodie op de The Masked Singer, The Masked Prins. De maskers gingen uiteindelijk af en Frits van den Hogen en Joris Jansen kwamen tevoorschijn. Hierna werd ook het durske van de nieuwe prins; Ellen van Dinther op het podium en konden de officiële plichtplegingen beginnen.

Bekend
Prins Frits d’n Urste is in het dagelijks leven leider van het Heurkens en van Veluw innovatieteam en heeft een passie voor voetbal. Prins Frits d’n Urste is vanaf 2018 medevoorzitter bij RKSV Prinses Irene. Zijn goede vriend Joris Jansen, is dit carnavalsjaar zijn persoonlijk adjudant. Joris heeft een auto- en motorrijschool in Nistelrode en ook zijn hobby is voetbal en speelt graag een potje tennis.

“We lassen d’r gin eind oan!”, gaf Prins Frits d’n Urste als startschot voor een gezellige avond die hij deze avond samen met zijn durske en Adjudant Joris voorop ging.

Gelegenheid tot feliciteren van de nieuwe heersers kan op zondag 10 november tijdens de Prinsenreceptie in de residentie van CS de Wevers bij zaal ’t Tramstation in Nistelrode.
Meer foto's www.mooibernheze.nl/album