Van Uden Bouwservice B.V. heeft Heren 6 Pr Irene in het nieuw gestoken
Van Uden Bouwservice B.V. heeft Heren 6 Pr Irene in het nieuw gestoken

Van Uden Bouwservice B.V. heeft Heren 6 Pr Irene in het nieuw gestoken

Nistelrode

NISTELRODE - De sportvereniging leeft natuurlijk van haar leden. Elk weekend spelen velen hun korfbal- of voetbalwedstrijd. Er zijn gelukkig vrijwilligers die er voor zorgen dat alles op rolletjes loopt, maar ook financiële ondersteuning is nodig. Gelukkig zijn er in de omgeving van Nistelrode veel gulle sponsoren die hun steentje bijdragen in allerlei vormen, zoals bijvoorbeeld het sponsoren van een team. Van Uden Bouwservice B.V is zo’n onderneming die onze vereniging steunt: onlangs is heren 6 in het nieuw gestoken! 

Sinds 1999 timmert Van Uden Bouwservice letterlijk en figuurlijk al hard aan de weg. Ton van Uden, al 35 jaar lid en spelend in heren 6, is in 1999 begonnen als zzp’er en is inmiddels gegroeid tot een team van 10 personen. In januari 2019 is Twan Corsten, zijn eerste medewerker, mede eigenaar geworden. Met daarnaast een groot netwerk van vakmensen, zodat zij iedere opdracht succesvol uit kunnen voeren. Ze werken samen met onderaannemers die zich in het verleden op een goede manier bewezen hebben. Van Uden Bouwservice kan jou helpen bij al jouw woonwensen! Van een kleinere aanpassing zoals het realiseren van een dakkapel tot het bouwen van jullie woonwens.

Wilt u ook graag iets betekenen voor de club? Dat horen we natuurlijk graag! In het geval van sponsoring kunt u hiervoor contact opnemen met de sponsorcommissie. Benieuwd op wat voor manieren u de vereniging financieel kunt ondersteunen? Kijk op onze site: www.rksvprinsesirene.nl/sponsoren