Nieuwe sponsor Prinse Irene Heren 3
Nieuwe sponsor Prinse Irene Heren 3

Nieuwe sponsor Prinse Irene Heren 3

Nistelrode

NISTELRODE - Sinds aanvang van dit seizoen (2019/2020) heeft het Heren 3 team van voetbal vereniging Prinses Iren in Nistelrode een nieuwe sponsor.  

Delissen Tranport , die onder andere meerdere keren per week restaurants van franchise onderneming ’t Zusje voorziet van dagelijks verse groenten -brood en vlees, heeft het team voorzien van nieuwe tassen, nieuwe trainingspakken als ook een geheel nieuw Prinses Irene oranje/wit out-fit. Wij zijn hiervoor de medewerkers van Delissen Transport, en in het bijzonder directeur Jacky Delissen, bijzonder dankbaar voor dit gulle gebaar. 

Namens de spelers en leiding van Prinses Irene Heren 3 werd de nieuwe sponsor Delissen Transport afgelopen zondag 6 oktober  uitgenodigd voor aanvang van de thuiswedstrijd tegen Gemert 4 voor een foto shoot om deze mooie nieuwe outfit te showen en onze waardering te tonen. Ook werd er een bloemetje overhandigd aan Jacky. 

Wij danken nogmaals Delissen Transport voor dit gulle en mooie gebaar en zullen onze sportieve best doen om er iets moois dit seizoen en ook de komende seizoenen van te maken. 

Spelers en leiding Prinses Irene Heren 3.