Fanfare Nistelrode terecht trots op jeugd in opleiding
Fanfare Nistelrode terecht trots op jeugd in opleiding

Fanfare Nistelrode terecht trots op jeugd in opleiding

Nistelrode

NISTELRODE - Op zondagochtend 16 december presenteerde de jeugd in opleiding hun vaardigheden in het Nesterlé. Vol vertrouwen lieten de leerlingen aan een volle zaal horen wat zij hadden ingestudeerd. Totaal deden 26 leerlingen in opleiding voor slagwerk en 17 leerlingen in opleiding voor een blaasinstrument mee aan de jaarafsluiting. Jeugd in opleiding waar de fanfare meer dan trots op kan zijn!

De traditionele jaarafsluiting biedt familie, vrienden en buren de kans om te luisteren naar wat onze leerlingen het afgelopen jaar leerden. Publiek hoorde een mix van swingende nummers, technische hoogstandjes, bekende popliedjes, klassieke muziek en hier en daar een kerstliedje. Met als kerst op de taart: Last Christmas uitgevoerd door de slagwerkgroep.

Fanfare St. Lambertus Nistelrode biedt een opleiding voor slagwerk en voor blaasinstrumenten. Docenten Jos de Kleijn, Remco Spierings, Karen van de Broek, Roy Hovens, Willem Pluk, Rob van Doore en Paul van Lokven geven onze leerlingen vol enthousiasme les. Het is dit enthousiasme dat onze leerlingen opleidt tot (aankomende) muzikanten voor de fanfare of slagwerkgroep. Meer informatie muziekonderwijs door de fanfare vind je op de website: www.fanfarenistelrode.nl/opleidingen

Heb je de jaarafsluiting gemist? Of hoor je onze leerlingen en onze orkesten graag nog eens? Op zondag 13 januari aanstaande nodigt Fanfare Sint Lambertus je uit voor het Nieuwjaarsconcert. 13 januari 14.00 uur in CC Nesterlé. Toegang is gratis.