Prinses Irene doet zichzelf weer tekort

Nistelrode

NISTELRODE - Als er zondag een ploeg verdiende te winnen dan was het wel Prinses Irene. In Tilburg bij SC ’t Zand verloren de mannen van Van Tilburg Mode & Sport echter met 1-0.

De Tilburgers kwamen de eerste keer dat ze in de buurt van het strafschopgebied kwamen op 1-0, via een bekeken schuiver van Jordy van der Minne. Daarvoor had Prinses Irene al een geweldige kans via Tim van der Heijden. Prinses Irene kreeg in de 1e helft nog verschillende kansen, met name Jeroen Bekkers onderscheidde zich, maar hij wilde maar niet vallen.

Waar in de 1e helft de verschillen nog klein waren was dat in de 2e helft totaal anders. Prinses Irene heerste en SC ’t Zand kon alleen maar tegenhouden en had daarbij het geluk mee wat bij Prinses Irene ontbrak. Meteen na rust had Jeroen Bekkers een paar meter voor het doel een schietkans, maar op een of andere manier werd het een corner. Ook in het vervolg voldoende kansen, maar de bal ging er maar niet in. De beste kans was een paar minuten voor tijd nog voor Tim van den Brand, die een doorgekopte bal van de sterk invallende Wout Soetekouw echter niet goed aannam. Prinses Irene nam alle risico’s en ontsnapte in blessuretijd zelfs aan een nog grotere achterstand toen er een drie tegen een situatie was voor het doel van Van Venrooij. Een nog grotere achterstand zou  wel heel onrechtvaardig zijn geweest.

Een strijdend Prinses Irene verdiende meer , maar stond dus opnieuw met lege handen, bij het laatste fluitsignaal van de uitstekende scheidsrechter Mike Theelen.