Terechte overwinning Prinses Irene Vrouwen 1

Nistelrode

NISTELRODE - In de goedbezochte derby tegen Nooit Gedacht gingen de Strijbosch vrouwen er terecht vandoor met de drie punten. 4-1 was de einduitslag waarbij Sharron wederom een hattrick produceerde.

Op een strak gemaaid veld in Geffen stond de derby tegen Nooit Gedacht vrouwen 1 op het programma. Onze vrouwen starte furieus, in seconde 20 was er al de eerste 100% kans voor Anouk. Helaas plaatste ze uiteindelijk de bal net naast de goal. Daarna waren er kansen over en weer maar onze doelvrouw Bregje hield haar goal netjes schoon. in de 32ste minuut was het dan eindelijk zover, Sharron plaats de bal onderin de goal 0-1, Dat Sharron het vandaag weer goed naar haar zin had bleek in de 37ste  minuut. Hier lobte ze de bal over de de Goalvrouw heen 0-2.

In de tweede helft kwam  Nooit Gedacht vol gemotiveerd uit de kleedkamer. De eerste 10 minuten was het dan ook even de storm overleven, en dat lukte. In de 53ste minuut scoorde aanvoerster Elien ,na een mooi pass van Sharron, schoot ze de bal keurig onderin de hoek 0-3. Hierbij leek de wedstrijd op slot te zitten maar Nooit Gedacht maakte de aansluitingstreffer in de 71ste minuut 1-3. Hierbij kwamen weer wat krachten vrij bij Nooit Gedacht die hierop iets fysieker gingen spelen. Maar het mocht niet baten voor de gastvrouwen, in de 90 ste minuut maakte Sharron haar hattrick compleet na een keurige aanval 4-1.

Wederom een goed resultaat voor Prinses Irene vrouwen met 7 punten uit 3 wedstrijden waarbij ze in ierder geval deze week 2de staan in de competitie. Volgende week wacht thuis weer een lastige  tegenstander om 12:00, dan komt ST Someren/NWC die op een 4de plek staat met 6 punten. Wij hopen weer op een groot aantal fans voor deze wedstrijd.

Opstelling: Bregje, Hilde, Britt, Nika, Lindy ( 27ste Nicole), Elie(c), Veerle (Leonie), Jamie, Sharron, Floor, Anouk