Boerenbruiloft in Krullendonk
Boerenbruiloft in Krullendonk

Boerenbruiloft in Krullendonk

Sport

HEESCH - Carnavalsmaandag 27 februari om 14.30 uur barst de Boerenbruiloft los in de zaal van ’t Tunneke in Heesch. Iedereen wordt van harte uitgenodigd de ceremonie bij te wonen, mee te bieden bij de veiling, maar vooral een groot carnavalsfeest te bouwen op live muziek. De opbrengst van de veiling komt dit jaar ten goede aan de Sinterklaas intocht in Heesch.

Vergeet Tinder, Pepper en Facebook. Boerenbruidspaar Jordi van Buul en Bo van Hinthum laten zien hoe een echte Heesche relatie tot stand komt. Met paard en kar worden zij naar ’t Tunneke gebracht, om daar door pastoor Marco Nelissen voor één dag in de onecht te worden verbonden. De Blue Band verzorgt de muzikale ondersteuning van de ceremonie, waarna duo Pal en Hanz het muzikale stokje overneemt voor een feestelijke viering van dit jonge en korte huwelijk.

Bo van Geert van Willy van Gerrit uit d’n Bergse Hei (van Hintum) en Jordie van Willie van Toon van Wies Nolle (van Buul) kennen elkaar onder andere van Sportpark de Braaken, waar Jordie in HVCH 12 de sterren van de hemel keept en Bo in dames 4 alle tegenstanders haar hielen laat zien. Jordi en Bo nodigen iedereen van harte uit het feest met hun mee te vieren. Toegang is gratis.