EHBO cursus in Heesch
EHBO cursus in Heesch

EHBO cursus in Heesch

Heesch

HEESCH – Op 06 februari 2017 start EHBO vereniging Joh’s Roncalli in Heesch weer een nieuwe basis-cursus EHBO. Reanimatie/AED, verbandleer en eerste hulp aan kinderen maken deel uit van de cursus. 

De lessen worden altijd gegeven op een maandagavond van 19.30 uur tot 21.30 uur met eventueel enige uitloop. De lessen worden verzorgd door een ervaren en gediplomeerde kaderinstructeur en er wordt gebruik gemaakt van lotusslachtoffers. Tijdens ongeveer 10 cursusavonden zult u voorbereid worden voor het officiële examen voor het EHBO-diploma. De kosten voor de cursus, inclusief examen en de benodigde leermiddelen, bedragen € 150,-. Let op, vaak vergoedt de ziektekostenverzekering een gedeelte of zelfs alle kosten voor de cursus. 

Naast de basiscursus EHBO, organiseert EHBO-vereniging Joh’s Roncalli, bij voldoende belangstelling, een aparte cursus voor reanimatie/AED en EHBO bij kinderen. Deze worden op maandag- of donderdagavond gegeven. 

Voor meer informatie en opgave kun u terecht bij: Martien van de Wetering, 06-50876595 of via de mail: secretariaat@ehboheesch.nl