Staan voor wat je zegt en zeggen waar je voor staat
Staan voor wat je zegt en zeggen waar je voor staat

Staan voor wat je zegt en zeggen waar je voor staat

Nistelrode

Nistelrode – Van 10 jaar ondernemen en ervaring opdoen, leer je wat je juist moet blijven doen en wat verbetering vraagt. Patrick Dorenbos is ervan overtuigd dat zijn team aan experts iets toevoegt aan Nistelrode; met health center Conscius Sports. Zijn visie; als je de inwoners van Nistelrode wil aansporen om iets bijzonders neer te zetten in 2016; dan, vindt de ondernemer: moet je zelf het goede voorbeeld geven.

De bezoekers van zijn health center Conscius Sports weten dat de experts bij het health center weten waar ze over praten. De passie van Patrick en de medewerkers is heel bijzonder. Het team groeide met een bepaalde visie, die ze verder ontwikkelden en sinds jaar en dag delen met de bezoekers.

Doelbewust sporten
Patrick: “Sporten en bewegen is leuk. Wij weten dat het van essentieel belang is dat iedereen kan sporten en dan op zijn of haar niveau. Plezier en bewustwording zijn dan de twee pijlers die het verschil zullen maken. Onze missie is; Mensen inspireren, motiveren en begeleiden naar doelbewust sporten!”

Het team van Conscius Sports helpt iedere bezoeker om een doel te behalen; in het zwembad, de fitness ruimte en bij de groepslessen. In 2015 kwam de bewustwording: we moeten onze expertise nog meer gaan delen. De naam werd veranderd naar Conscius Sports. Dit staat voor; “Doelbewust sporten” en daarmee was het begin gemaakt.
“De begeleiding om bewust naar je lichaam te (leren) luisteren is dé doelstelling van al onze experts.”, vertelt Patrick “wij gaan deze begeleiding versterken, door er mee naar buiten te komen. Daarbij hoort ook dat we als onderneming willen groeien. Staan voor wat we zeggen en zeggen waar we voor staan!”

Conscius Sports begint in december, om in januari te starten om hun doel te behalen in 2016. Gaan jullie de uitdaging aan samen met de experts van Conscius Sports?? Start in december om te beginnen in januari. De experts staan voor je klaar.
Meer informatie op www.consciussports.nl