Nisseroise Zaalvoetbalkampioenschappen.
Nisseroise Zaalvoetbalkampioenschappen.

Nisseroise Zaalvoetbalkampioenschappen.

Nistelrode

NISTELRODE - Zondag 27 december vindt er één van de grootste sportieve krachtmetingen van Nistelrode van het jaar plaats, de Nisseroise Zaalvoetbal Kampioenschappen. De traditionele afsluiting van het jaar, waarin tien zaalvoetbalteams een dag lang strijden om de eer en de felbegeerde wisselbeker. Wie mag zich op het eind van de dag kampioen van Nistelrode noemen en wie neemt de beker mee naar huis? Na vorig jaar is gebleken dat dit niet altijd hetzelfde team hoeft te zijn…

BBQenzo geldt al jaren als de favoriet voor de titel. Het Barcelona van de ZVU wordt elk jaar met groots gemak kampioen in de Eredivisie. Maar de echte toernooivoetballers van Allstars en Vrijgezellig maken BBQenzo het elk jaar lastig op het NZK. Strijden om de Nisseroise eer maakt blijkbaar toch iets los bij deze jonge honden en geslepen vossen.

Elk jaar stijgt er een team boven zichzelf uit op deze dag. Dat zouden zo maar eens de routiniers van D’n Haon kunnen zijn. Deze deelnemers van het eerste uur willen dolgraag hun naam nog eens op de wisselbeker hebben. Of wellicht de heren van ’t Tramstation? Kunnen zij als Italianen naar de finale nu ze toch wat ouder worden en meer uitgeslapen zijn? Wie zal het zeggen? Aan het eind van de dag zal duidelijk worden wie er met de oude/nieuwe beker vandoor gaat.

Wij nodigen iedereen van harte uit om getuige te zijn van deze krachtmeting in Sporthal de Overbeek op zondag 27 december vanaf 10.00 uur.