Carnaval in De Zwaan
Carnaval in De Zwaan

Carnaval in De Zwaan

Sport

We beginnen dit jaar al vroeg: Op vrijdag 28 februari om 21:00 uur gaat de zaal open voor Honkscream en the Deadbeats. Herrezen uit de as van The Smelly Cats en Rapaille zijn hier the Deadbeats. Ze spelen no-bullshit Rock ‘n Roll beïnvloed door classic bands als Motorhead. In November haar eerste EP uitgebracht getiteld: “Hate ‘n’ Whiskey”. We are Deadbeats and we play Rock n Roll!!
De lokale band Honkscream opereert vanuit Berlicum, met leden uit Vinkel, Berlicum en Rosmalen. De band wisselt eigen nummers af met covers van o.a. Megadeth, Gun en Metallica. Zelf beschrijft Honkscream zich als melodische metal.

Zaterdag 1 maart zal de Herrie Davidson Band De Zwaan in zijn voegen laten kraken. Deze echte sfeer-band neemt het publiek mee terug naar de tijd dat de popmuziek uitgevonden is. Rene, Gerard, Marc, Peer en Ton zullen een muzikale doos vol herinneringen openen als ze in een avondvullend programma de grootste nationale en internationale hits vol enthousiasme van het podium laten knallen.
Zaal open 21:00 uur

Zondag 2 maart zal De Zwaan één grote dansvloer zijn. Direct na de optocht zullen Miss Piggy & Typisch Teun de lekkerste platen uit de speakers laten knallen. Natuurlijk zullen er carnavalskrakers voorbij komen, maar ook liefhebbers van bijvoorbeeld rock & roll of disco zullen zeker aan hun trekken komen.

Op maandag en dinsdag zijn we vanaf 14:00 uur geopend. We draaien voor elk wat wils in het café. In de zaal is er daarnaast de mogelijkheid om te biljarten.

Alle dagen vrij entree info 0413-291575 

Carnaval in De Zwaan