Carnavalsmis Krullendonk
Carnavalsmis Krullendonk

Carnavalsmis Krullendonk

Sport

Op zaterdagochtend 14 februari zal voor de 11e keer een carnavalsmis worden gehouden in de Petrus-Emmauskerk in Heesch. Gelegenheidskoor "De Kromme Stèrtjes" zal enkele mooie liederen laten horen. Ook Hofkapel "De Dors(t)vlegels" en Dweilorkest "Nie Te Geleuve" hebben er al zin in. Zoals elk jaar zal ook dit jaar weer een Bekende Krullendonker de overweging voor zijn of haar rekening nemen. Met hier en daar een vleugje humor zullen de teksten en lezingen van deze viering verbonden worden aan carnaval. Verder wordt meegewerkt aan de viering door Prins Porcus XLIV, Jeugdprins Porcellus XXXVIII en hun beide adjudanten. Ook zullen heel hun gevolg en Stichting Carnavalsviering Heesch aanwezig zijn.

Natuurlijk zijn alle Krullendonkers en andere geïnteresseerden van harte welkom deze ochtend. Laat je verrassen door een gezellige en inspirerende viering die anders is dan anders.

De carnavalsmis begint om 9.30 uur, maar al vanaf 9.00 uur zal Dweilorkest "Nie Te Geleuve" iedereen bij de ingang van de kerk alvast in hogere sferen proberen te brengen. Na afloop is er voor iedereen koffie, thee of ranja!

Kom op Valentijnsdag in een Carnavaleske outfit naar de carnavalsmis, want Liefde is……samen carnaval vieren!