Helaas geen Gouwe Kreuge Bal in 2015
Helaas geen Gouwe Kreuge Bal in 2015

Helaas geen Gouwe Kreuge Bal in 2015

Sport

Het bestuur van Stichting Carnavalsviering Heesch (SCH) heeft helaas moeten besluiten om dit carnavalsseizoen geen Gouwe Kreuge evenement te organiseren. De voornaamste reden hiervoor is het verminderend animo onder (carnavals)vierders. SCH betreurt dat ze hiermee een traditie van ruim 40 jaar moet doorbreken, maar heeft toch gemeend deze beslissing te moeten nemen.
Dit betekent absoluut niet het einde van het Gouwe Kreuge evenement! Immers is de uitreiking van de Gouwe Kreuge een belangrijk element voor het Krullendonkse carnaval en uniek in de regio! SCH vindt het belangrijk om naast de pure carnavalsactiviteiten, oog te hebben voor bedrijven of instellingen die zich regionaal dan wel lokaal verdienstelijk maken ten behoeve van het maatschappelijk belang en/of de samenleving in het algemeen. Vandaar dat het Gouwe Kreuge evenement destijds in het leven is geroepen. SCH gaat zich het komende jaar nader beraden over de frequentie en een mogelijk aangepaste formule.

Uiteraard zijn er wel vele andere carnavalsactiviteiten waar u van harte welkom bent
Allereerst natuurlijk het 11-11 bal op 8 november, waar onthuld zal worden wie onze nieuwe Prinsen en Adjudanten zijn. Een maand later, op zondag 7 december kunt u hen komen feliciteren tijdens de Prinsenreceptie. Het nieuwe jaar beginnen we muzikaal; op zaterdag 7 februari bent u van harte welkom op het Carnavalsconcert, een samenwerking tussen Stichting Carnavalsviering Heesch, Fanfare Aurora en enkele speciale gasten.

We zien u graag op een van onze evenementen!