LipsGroen met ‘Feel Good Garden’ op de Floriade 2012

Op de koffie bij

Het dak gaat er af. Echt eraf, het is in dit geval geen ‘bij wijze van speken’.  Alleen de muren blijven staan en de rest word vernieuwd, een grote verbouwing.  Een nieuw project zal hierin een grote rol spelen ‘Feel Good Garden’.  De energetische tuin in een nieuw jasje en dit alles leidt naar een wereldwijd evenement de Floriade 2012…

1650 meter tuincentrum wordt verbouwd. Het dak gaat er af. Echt eraf, het is in dit geval geen ‘bij wijze van spreken, want alleen de wanden blijven staan. Een nieuwe weg in slaan betekent actie ondernemen en we weten van LipsGroen, dat daarvoor spijkers met koppen geslagen worden. Zeven jaar visie worden werkelijkheid. Jaren voorbereiding heeft Wim Lips gehad om zijn idee uit te zien groeien tot werkelijkheid.
De verbouwing krijgt 3 januari 2011 het startsein, in deze periode van januari tot maart zal de oude ingang van het tuincentrum weer even in ere hersteld worden. Zo houden ze het tuincentrum open, want ze blijven de kamerplanten en tuinaccessoires verkopen. U kunt gewoon terecht voor de meest gangbare benodigdheden die u normaal ook in het tuincentrum treft.

Wanneer de verbouwing weer klaar is zal alles weer aanwezig zijn, van kleine plantjes tot grote stuiken en bomen, van vazen tot tuinmeubilair etc.  Het tuincentrum blijft een volledig aanbod voor de tuinliefhebbers. Ze blijven u van alle gemakken voorzien bij LipsGroen tuincentrum.


Feel Good Garden by LipsGroen
Nieuw is de presentatie ruimte, een ontvangstruimte voor groepen. Een gedeelte waar presentaties en uitleg gegeven kan worden, maar waar ook projecten gepresenteerd kunnen worden.
Het doel van deze verbouwing richt zich op het concept dat Wim Lips bedacht en samen met Arjan Smaling,  zijn partner in de energetische tuinen, uitwerkte.  Het is een toevoeging voor het grote tuincentrum een voorbereiding op het soort werk waar op gefocust wordt tijdens en na de Floriade 2012.

Het tuincentrum had al vele voorbeeldtuinen met een ‘goed gevoel’ , ofwel de energetische tuinen. Nu krijgt dit een naam. De  nieuwe huisstijl van de ‘Feel Good Garden’ in het tuincentrum zal het tuincentrum nog heel herkenbaar blijven en toch een hele andere look krijgen . Hiermee kunnen ze eindelijk de visie uitdragen in het tuincentrum vanuit Nistelrode tot een wereldwijde exposure op de Floriade 2012, de Wereld Tuinbouw Expo die eens in de 10 jaar in Nederland plaatsvindt.

Lipsgroen zet Nistelrode wereldwijd op de kaart!

Lees  meer…     Met concept ‘Feel Good Garden’ naar de Floriade 2012