Op de koffie bij update... Rietdekkersbedrijf Mark de Laat

Algemeen

Met de naar het schijnt de laatste zonnestralen, legt Mark de Laat het laatste riet op het dak van een mooie boerderij op Donzel.  Hij was vorig jaar in ‘Op de koffie bij… Rietdekkersbedrijf Mark de Laat’, zoals vele bedrijven ons gastvrij ontvingen. Mooinisseroi.nl heeft nieuwe nieuwsrubrieken, Op de koffie bij.. is zo’n nieuwsrubriek die gearchiveerd wordt… en zo kunt u gemakkelijker dan in de oude site uw favoriete rubriek nog eens doorlezen.

Een update op Rietdekkersbedrijf Mark de Laat leert ons dat hij intussen een jaar bezig is en dat het hem goed gaat. Hij levert kwaliteit, dat blijkt uit de goede mond tot mond reclame. Net klaar met een opdracht op Donzel vertelt hij enthousiast dat hij sinds ruim een half jaar  een maat erbij heeft. De hagel van enkele maanden geleden heeft veel schade achtergelaten en Mark wordt dan ook regelmatig gevraagd, de schade op te nemen. Voor u misschien ook van toepassing, u kunt Mark bellen voor een vrijblijvende afspraak zodat hij u alles over de procedure kan vertellen.  
Mark de Laat bellen: 06-42734863 www.rietdekkersbedrijfmarkdelaat.nl

Ook maakte hij een pronkstuk in de derde helft...lees meer

Nieuwsrubriek…
Op de koffie bij..  ; een van de meest gelezen rubrieken zal zeker op Mooinisseroi.nl blijven verschijnen.  Om deze snel door te kijken op verhalen die u gemist heeft, staan deze in de nieuwsrubriek en worden gearchiveerd. Net zoals het gemeentenieuws, nieuws vanuit de gemeente dat niet altijd op Nistelrode van toepassing is, zal hier verschijnen. Zo ook sportnieuws, verslagen en uitslagen die bij de redactie terechtkomen, zullen we hierin opnemen. Vaak is er na het weekend veel nieuws, waardoor het sportnieuws een beetje wegvalt. Een speciale rubriek dus met alleen sportnieuws.

En zo  heb je de rubriek:   Dorpsraad i.o. ,  Gemeentenieuws ,   Nieuws 112,  Op de koffie bij …
met hieronder het  ARCHIEF… :  Waar alle nieuwsitems mooi op maand gearchiveerd zijn.
U kunt zo alles op maand vinden of natuurlijk met de zoekfunctie, die u natuurlijk ook allang gevonden heeft.