Oliebollenverkoop CV de Eikenhoek
Oliebollenverkoop CV de Eikenhoek

Oliebollenverkoop CV de Eikenhoek

Heeswijk-Dinther

HEESWIJK-DINTHER - Oudejaarsdag begint nu al te leven in de Eikenhoek. Wij van Carnavalsvereniging de Eikenhoek zijn alweer volop bezig met de ophanden zijnde jaarlijkse oliebollenactie. Langs de deuren, bestellingen registreren, inkopen doen en voorbereidingen treffen. Ook onze jeugd is ermee bezig. Wie de meeste oliebollen verkoopt krijgt een cadeaubon en uiteraard allemaal een zak oliebollen.

Aangezien het vorig jaar een doorslaand succes was hebben we besloten om dit jaar weer te gaan bakken en we hopen hiermee een traditie te starten in de Eikenhoek. De reden waarom we deze actie zijn gestart is dat we geld nodig hebben om de bouw van onze carnavalswagen te financieren. Gelukkig hoeven we dit niet alleen te verdienen. Veel materialen worden ons gegund door diverse middenstanders in Heeswijk-Dinther en daarnaast hebben we een aantal vaste sponsors waar we uiteraard erg dankbaar voor zijn.
Maar ons hoofddoel is nu; oliebollen verkopen! Rondom de Eikenhoek zal onze jeugd langs de deuren gaan om uw eventuele bestelling op te nemen en verder kunt u onze heerlijke appelbeignets en oliebollen bestellen via oliebollenactie@cveikenhoek.nl.

Als extra service kunt u aangeven wanneer u ze thuis bezorgd willen hebben:
Tussen 10.00 en 12.00 of 12.00 en 15.00 of 15.00 en 17.00 uur.
Oliebollen voor 5 voor € 2,50, 11 voor € 5,-.
Appelbeignets € 1,50 per stuk, 5 voor € 6,- en 10 voor € 10,-